גלריה >  רחובות

ספסל שמשמש גם אחסון משחקי הילדים
המטבח הפך לחצי סגור
חציצה בין המטבח לסלון
הוספת נישה לטובת הגדלת המטבח
הטלוויזיה
גוף התאורה משנות השמונים שחודש
שירותי האורחים בסגנון רטרו
חדר השינה
בחדר הילדים
עוד בחדר הילדים
טפט

שיפוץ דירה ברחובות
הדירה הראשונה של זוג צעיר + ילד
התקציב מוגבל, הבקשות מרובות..

"דירה מוארת ומאווררת", "מתוכננת בצורה פרקטית וקלה לניקוי", "שפע מקומות לאיחסון" ו"תקציב מהודק" - אלה היו הדרישות הבסיסיות של הזוג הצעיר מרחובות שפנה אלי - לביצוע שינוי של ממש בדירה אותה רכשו השניים מהוריו של הבעל, ולמעשה זו הדירה בה הוא גדל.

במקור, מדובר היה בדירת 3 וחצי חדרים בבניין בן כארבעים שנה שהמתינה בסגנון סבנטיז טיפוסי - מוקפת תריסים ולכן גם חשוכה ואפלולית, עם מטבח קטן וסגור, מסדרון צר וארוך ומבנה כללי מאורך וצר.  בעיית המבנה המאורך והאפלולית בדירה נפתרה על ידי פתיחה של חלונות חדשים ורחבים ומוקפים מסגרות אלומיניום  בסלון ובמטבח ובחדרי השינה, כשוילונות בהירים ולא תריסים מאירים את פנים החדרים ויוצרים תחושה אוורירית.
אופיים וטעמם הסולידי של בני הזוג השפיע על הבחירות העיצוביות בכל רחבי הדירה; הגוונים והחומרים שנבחרו למטבח, לקירות ולרהיטים היו ברובם נייטראליים וטבעיים וכללו גווני שמנת, לבן, אפרפר, חול, בהירים ולא נועזים מדי ונגיעות צבעוניות קטנות בדמות אביזרי נוי דקורטיביים או פריטים קטנים יחסית.


 

ענת זמורה - מעצבת סגנון חיים

It's all about you